Τρόποι Αποστολής

Για την αποστολή των παραγγελιών των πελατών η εταιρεία συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS CΟURIER

Τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:

α) Για αποστολές εντός Νομού Θεσσαλονίκης: χρέωση 3.90€ για δέματα έως 2 κιλά Επιπλέον Χρέωση ανά κιλό – 1.20 Ευρώ.

Για ογκώδη και βαριά δέματα η αποστολή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας.


β) Για αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα: χρέωση 4.60€ για δέματα έως 2 κιλά Επιπλέον Χρέωση ανά κιλό – 1.00 Ευρώ.

 Για ογκώδη και βαριά δέματα η αποστολή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας.

γ) Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές στην Ελλάδα: χρέωση 11.50€ για δέματα έως 2 κιλά ή παραλαβή από το κατάστημα courier της περιοχής με απλή χρέωση 4,60€ με αγορές κάτω των 50€.

Επιπλέον Χρέωση ανά κιλό – 1.20 Ευρώ.

 

Για παραγγελίες ποσού άνω των πενήντα ευρώ (€ 50) η αποστολή παρέχεται δωρεάν.

Για ογκώδη και βαριά δέματα η αποστολή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας

 

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση οποιασδήποτε παραγγελίας είτε σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας είτε σε περιπτώσεις όπου δεν έχουν συμπληρωθεί ορθά τα στοιχεία διεύθυνσης, επικοινωνίας και τιμολόγησης του πελάτη. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία ενημερώνει τον πελάτη σχετικά με την αδυναμία εκτέλεσης παραγγελίας και το τυχόν ήδη καταβληθέν ποσό επιστρέφεται.

Οι παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.edomi.gr εκτελούνται από την εταιρεία μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες, ήτοι καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις, ελλείψεις, παραλείψεις ή σφάλματα κατά την παράδοση των προϊόντων που οφείλονται σε υπαιτιότητα της εταιρείας ταχυμεταφορών. Επίσης υπενθυμίζεται ότι σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή ανωτέρας βίας (π.χ. συνθήκες πανδημίας) ο χρόνος αποστολής και παράδοσης των παραγγελιών δύναται να επηρεαστεί σημαντικά.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας www.edomi.gr δύνανται να παραληφθούν και από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, το οποίο ευρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, επί της οδού Εθνικής Αμύνης αρ. 36,

Τηλ. 2310 225555 , 2310 268892 & 2310 265305